m_noElérhetőségünk
m_noFilozófiánk
m_noVendégkönyv
m_noKlubkártya
m_noÁraink
m_noGaléria
m_noRólunk írták
Szolgáltatásaink
Hírek / Újdonságok
Cardio és erősítő gépek
Finn és infra szauna
Álló és fekvő szolárium
Jacuzzi
Test állapotfelmérés
Személyi edzésterv
Életmód tanácsadás
Kozmetika
Bioptron kezelés
Manikűr - pedikűr
Méregtelenítés
Bio büfé
Fodrászat
Magnetoterápia
Premium Diet


Premium Diet

Aki már életében egyszer is megpróbált megszabadulni a felesleges kilóitól, az tudja, hogy nagyon oda kell figyelni a helyes táplálkozásra. A koplalás sajnos csak ideiglenes megoldás, és többet ártunk egy-egy ilyen kúrával a szervezetünknek, mint gondolnánk, mivel az étkezések elhagyásával vitaminok és ásványi anyagok sem jutnak a szervezetünkbe. A sejtjeink kiéheznek, aztán egy-egy kúra után szinte azonnal vissza is hízzuk a leadott kilókat.
Akik már szültek, és súlyproblémával küszködnek, akik 10- vagy akár ennél több kilónak szeretnének búcsút inteni, azoknak ideális megoldás a Premium Diet orvosok által vezetett táplálkozási és diétásprogram, a tartós fogyás érdekében.
Mitől lesz más és tartós az eredmény?
A résztvevők egy sajátos kombinációban kezdik el programot, amely a helyes táplálkozás kialakításából, mozgásból, ellenőrzésből és tanácsadásból áll. A program során elsősorban a testzsír épül le. A többi diétával szemben itt az a legnagyobb különbség, hogy az izomzat megmarad.
A fogyókúrák legnagyobb lidérce az, hogy egy-egy kúra során a saját elhatározásunkon kívül, nem támogat minket senki. Emiatt, ha az eredmények nem jelentkeznek 3-5 nap múlva, akkor könnyen feladjuk a kitűzött célunkat. A Premium Diet programban soha sem érezzük magunkat egyedül! Orvosi felügyelet mellett kapunk visszaigazolást, így biztosak lehetünk abban, hogy az utasításokat betartva a sikerélmény nem maradhat el!

„A Premium Diet az elmúlt 30 év tapasztalatait gyűjtötte össze, ezeket orvosokkal és tudósokkal megvitatva olyan módszert dolgozott ki, amely segítségével bárki vékony lehet.”

Dr. Heinz Gyaky

Premium Diet
Orvosok által vezetett táplálkozási és diétás program, a tartós fogyás érdekében

A tartós fogyás sikerélménye!

 Mi a Premium Diet?

Szinte naponta újabb és újabb, biztosan hatásos fogyókúrás módszerekről szerezhetünk tudomást, amelyek az egyetlen, és biztos megoldást ígérik, - akár nagyon rövid időn belül is - felesleges kilóik leadására.
A különböző fogyókúrák és gyors-fogyókúrák hatását ismerve, az átmenetileg eredményesnek látszó hirtelen fogyás általában nem hozza meg az igazi, tartósan kisebb testsúlyt. Csodák csak nagyon ritkán történnek...
A Premium Diet a táplálkozás, a mozgás, az ellenőrzés és a tanácsadás egy sajátos kombinációját kínálja. Ezt a módszert az orvosi gyakorlatban folytatott sokéves kutatás igazolta.
Végre sikeresen lefogyhat - el lesz ragadtatva - hagyja magát meggyőzni!
A Premium Diet megalapozott tudományos felismeréseken alapul és hozzásegíti Önt a tartós súlycsökkenéshez.
Az egészséges súlycsökkenés az étkezési zsír bevitelének csökkentésén, és a köztes étkezések elhagyása által létrejövő aktív zsírégetésen alapszik.
Bevált étrend kiegészítőnknek és az orvosi útmutatásnak köszönhetően nem lép fel jojó-effektus.
Elsősorban a testzsír épül le. A többi diétával szemben az a legnagyobb különbség, hogy megmarad az izomzat.
A kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően, a folyamatos fogyás ellenére Ön fitt marad.
A Premium Diet kitűnik tartós és kiváló sikerével. A cél az, hogy Önnek öröme teljék a tartós fogyásban és az egészséges életvitelben.

 

Hogyan profitálhat Ön a Premium Diet-ből?


- Egészséges és tartós fogyás, éhezés nélkül
- Nincs jojó effektus
- Öröm a tartós súlyvesztésben
- Folyamatos orvosi ellenőrzés és tanácsadás

- Rövid időn belül látványos eredmények
- A Premium Diet segítségével vége az állandó fogyókúra váltogatásnak
- A test összetételének Premium orvos által történő ellenőrzése folyamatos mérésekkel

- Zsírcsökkenés az izomzat egyidejű megőrzése mellett
- Tapasztalatcsere a többi Premium Diet résztvevővel
- Az orvos és a többi Premium Diet résztvevő ösztönzése

Min alapszik a Premium Diet?

1. Táplálkozás

Az Ön étkezési szokásait az orvos gyökeresen átalakítja, a táplálékhiányt a Premium Diet termékekkel helyettesíti. A jó étrend kiegészítőket a legújabb táplálkozástudományi ismeretek alapján állították elő, és speciális összetételüknek köszönhetően lehetővé teszik az egészséges, tartós fogyást.
A Premium Diet-et évtizedeken keresztül dolgozták ki, és tökéletesítették. A Premium Diet orvosok segítenek Önnek, hogy a táplálkozási piramis elve alapján össze tudja állítani kiegyensúlyozott étrendjét. A Premium Diet termékpaletta kedvelt ízeket kínál, és egyúttal gondoskodik a változatosságról a saját kezüleg elkészített étkezésekkel.

2. Mozgás

Önt arra ösztönözzük, hogy megtalálja a természetes egyensúlyt a természetes mozgás, és az optimális táplálkozás között.
Tippeket adunk Önnek a mozgás és a sport területén, hogy kitartó, erős és fitt legyen. Ilyenek például a Nordland Lady’s Wellness Clubban elérhető cardio és erősítő gépek, melyek használata energiát ad és növeli a kitartási képességet, egyúttal pedig elősegíti a jó közérzetet.
A megadott mozgásmennyiségek orvosi ellenőrzése által ösztönzést nyer a kívánt anyagcsere folyamat és zsírégetés. A Premium Diet az Ön tanácsadójával együtt elegendő információt és ajánlást ad a fitnesz központunkban igénybe vehető sportolási lehetőségekről.

3. Ellenőrzés

A részletes szakmai ellenőrzés orvosi felügyelet mellett történik. A jelenleg rendelkezésre álló legmodernebb mérőműszerrel (a bioimpedancia-analízis berendezéssel) mérik meg az Ön testösszetételét.


A mérés 5 percet vesz igénybe!

A mérleg csak a fél igazságot (testsúly) mutatja! A rendszeres bioimpedancia-analízis (testösszetétel) mérés információt nyújt a szervezet összetevőinek nagyságáról:

- aktív sejtállomány,
- zsír,

- testfolyadék.

A bioimpedancia-analízis mérés dokumentálja a sikert, kontrollálja a fogyást és megmutatja a szervezet összetételének megváltozását.

Ennek a berendezésnek az újonnan kifejlesztett szoftvere lehetővé teszi, hogy Ön a fogyási folyamatát nagyon egyszerűen figyelemmel kísérje. Pontosan és folyamatosan méri és kiértékeli a súlycsökkenést, az izmai állapotát, a szervezetben lévő vizet, valamint a testzsír csökkenését.

Így egy pillantással felmérheti a fogyási folyamat sikerét és testösszetételének változását. Ez lehetővé teszi az optimális étkezésre vonatkozó tanácsadást és szemléltetésen keresztül a további ösztönzést.

4. Tanácsadás

A tanácsadás egyéni konzultációk során, a programot felügyelő orvos, mint bizalmi személy által történik. A folyamatos orvosi közreműködésnek és a Premium Diet résztvevők lendületének köszönhetően a céljait hatékonyabban, és mindenekelőtt egészségesebben éri el.

A kompetens felvilágosítás a zsírégetésről, az izomtömegről, az anyagcserének a fogyással kapcsolatos összefüggéseiről, valamint az információcsere Ön, az orvosa és a többi résztvevő között, meggyorsítják a fogyás folyamatát.

A tanácsadások lehetővé teszik Önnek, hogy tisztázza, ami nem világos, és hogy új ismereteket szerezzen. A tanácsadás értékes tudnivalókat tartalmaz az étkezésről, a mozgásról és az ellenőrzésről. A találkozások arra szolgálnak, hogy a haladást és új táplálkozással kapcsolatos tapasztalatokat a felügyelő orvossal megbeszéljék, gyakorlati tippeket és tanácsokat kapjanak a mindennapokra, valamint, hogy külső segítséggel könnyebben megbirkózzanak a nehéz helyzetekkel, vagy akár visszaesésekkel. A tanácsadások időpontját közösen a felügyelő orvossal állapítják meg.

Hogyan működik a Premium Diet?

A Premium Diet egy intelligens élelmiszeren alapul, amely nem gyógyszer! Nyugodtan lehet szedni, mert nem ártalmas az egészségre.

Előkészület

Az Ön szervezetét pszichikailag és fizikailag is felkészítjük az étkezési változtatásra. A felügyelő orvossal folytatott személyes megbeszélés során pontos felvilágosítást kap a módszerről. Először a szervezetében lévő szénhidrátraktárt kell kiüríteni, hogy a szervezet a zsírtartalékait is le tudja építeni.

A létfontosságú tápanyagokat a „Premium Go” kezdőtermék tartalmazza. Az előkészítés szakasza két napig tart.

A háromszori étkezés elve

A program résztvevői a testsúlycsökkentés időtartama alatt, két étkezés helyett Premium Regular intelligens táplálék kiegészítőt fogyasztanak. A harmadik étkezést, a főétkezést Ön állítja össze a szaktanácsadók és a felügyelő orvos útmutatásai alapján.
Az egészséges táplálkozás lehet változatos és ízletes is! Nem szükséges az evés öröméről lemondani, sokkal fontosabb megtanulni azt, hogy tudatosan, saját magunk által ellenőrzött módon együnk, élvezzük azt, és ne is éhezzünk.

A 4 működési fázis

Alkalmazkodási fázis

Ez a fázis állítja át a szervezetet a megváltozott táplálkozási helyzetre. A szervezet vízháztartása újra beállításra kerül, és felkészül a zsírégetésre.
Ebben a fázisban sok folyadékot veszít, de már megkezdődik a zsírégetés is. Naponta két étkezést helyettesít a „Premium Regular” termékekkel, egy étkezést pedig a táplálkozási piramisnak megfelelően állít össze. A „Premium Regular” tartalmaz fehérjét, vitaminokat, nyomelemeket,de kevés zsírt és szénhidrátot is, és ezáltal elősegíti az optimális fogyást.

Zsírégetési fázis
Párhuzamosan az alkalmazkodási fázissal megkezdődik a zsírégetés. Ez függ az Ön alap energiafelhasználásától, amit kiszámítanak. A testi aktivitások személyenként különböző sebességű testzsír lebontást tesznek lehetővé.
Ennek a fázisnak az időtartama egyénileg az Ön elérni kívánt súlyához igazodik, amelyet közösen határoznak meg az Ön Prémium tanácsadójával. Ebben a fázisban is naponta két étkezést helyettesít „Premium Regular” termékekkel, egy étkezést pedig a táplálkozási piramisnak megfelelően állít össze.


Ellenőrzési fázis
Ez a fázis az átállítás a Prémium termékek nélküli szabályozott életvitelre. Már csak egy étkezést helyettesít. Ezáltal gyorsan felszínre kerülnek az étkezésben elkövetett hibák. Az ellenőrzési fázist, akárcsak a zsírégetési fázist a „Premium Regular” termékek egészítik ki. Ebben a fázisban, kb. 4 héten keresztül napi két, a táplálkozási piramis alapján összeállított étkezést iktathat be. A harmadik étkezést a „Premum Regular” termék helyettesíti.

Jó közérzeti fázis
A jó közérzeti fázisba akkor kerül, ha már haladó Premium Diet résztvevőként a sikeres táplálkozás átállításnál tart. Ettől a pillanattól kezdve már nagyobb saját felelősséggel bír.

Már tudja, hogyan kell helyesen táplálkoznia, és mostantól mind a három étkezést saját felelősségére készítheti el. Természetesen a jó közérzet fázisban is kap tanácsokat a felügyelő orvosnál, hogy súlyát tartósan megőrizhesse.

Hogy lehet Ön a Premium Diet résztvevője?    

1. Tájékoztatás
Ha Ön tartósan és sikeresen akar lefogyni, tájékozódjon - minden kötelezettség nélkül - a Nordland Lady’s Wellness Club Premium szaktanácsadóinál.

2. Kötelezettség nélküli ingyenes első tanácsadás!
Ha Önt érdekli a Premium Diet, amely tartós fogyást kínál orvosi felügyelettel, ingyenes, és mindenféle kötelezettség nélküli tájékoztatást kaphat a szaktanácsadóktól. A Nordland Lady’s Wellness Clubban egyidőben megkapja az összes fontos információt a Premium Diet fogyasztási program lefolyásáról.

3. Részvétel
Ha meggyőződött róla, hogy tartósan és egészségesen lefogyhat, jelentkezzen a Nordland Lady’s Wellness Clubban mint Premium Diet résztvevő. Rendszeres időközönként szervezünk tanácsadásokat a táplálkozás és mozgás témakörben. Előre egyeztetett időpontban történik a mérés, az Ön testösszetételének elemzése, és a tanácsadás során a felügyelő orvos útmutatással látja el Önt a Premium Diet program keretében..

Tanácsok részvevőknek és érdeklődőknek!

- Aki egészségesen akar fogyni, annak ennie kell!

- Ha az étkezések közötti szünetek 4 óránál rövidebbek, akkor ez elhízáshoz vezet!

- Ha 5 óránál hosszabb ideig nem eszünk, akkor ez azt jelenti, hogy éhezünk, ami szintén elhízáshoz vezet.

- Igyon meg naponta legalább 2-3 liter vizetI

- Nagyon fontos a napi testmozgás - ez lehet akár sport is, de napi 30 perc séta is segít!