m_noElérhetőségünk
m_noFilozófiánk
m_noVendégkönyv
m_noKlubkártya
m_noÁraink
m_noGaléria
m_noRólunk írták
Szolgáltatásaink
Hírek / Újdonságok
Cardio és erősítő gépek
Finn és infra szauna
Álló és fekvő szolárium
Jacuzzi
Test állapotfelmérés
Személyi edzésterv
Életmód tanácsadás
Kozmetika
Bioptron kezelés
Manikűr - pedikűr
Méregtelenítés
Bio büfé
Fodrászat
Magnetoterápia
Premium Diet


Méregtelenítés

HydroSana — Szervezetünk salaktalanítása, méregtelenítése

    A rohanó életünkben szinte észre sem vesszük, hogy mérgezések közepette élünk. A szennyezett levegőből belélegzett mérgezőanyagok, a stressz, a dohányzás, az alkohol és a helytelen táplálkozás, a vitaminhiány, mint a legfontosabb rizikófaktorok egyrészt elsavasítják, másrészt megterhelik a szervezetet a lerakódó táp- és salakanyagokkal. A normális szervezeti működés felborul, fájdalmat, betegséget, idővel krónikus zavarokat idéznek elő.
Ezen problémák megoldásában segít a HydroSana méregtelenítő készülék.

Milyen és hogyan működik a SPA tisztító és méregtelenítő eszköz?

          Sok más méregtelenítő eljáráshoz hasonlóan ez a készülék is a víz, mint gyógyító közeg erejét használja fel. Ez a berendezés leginkább egy lábfürdőhöz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a vízzel telt edénybe egy ionizátor kerül, ami alacsony áramerősségű áramot termel. Az egyenáram hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak szervezetünkből. Ez egy kellemes, kissé bizsergő érzést nyújtó folyamat. A kezelés kezdetén tiszta, átlátszó a víz, majd az elektrolízis hatására megdöbbentő folyamat veszi kezdetét. A víz először világossárga lesz, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, majdnem feketére is változhat. Az alábbi táblázat alapján könnyen beazonosítható a víz színe alapján, hogy mely szerv terhelt salakanyagokkal. A kezelés végére a víz akár iszapszerű, pici szemcséket is tartalmazhat, sőt akár kellemetlen szaga is lehet. A kezelések előrehaladtával a víz egy világosabb lesz, ez mutatja a salakanyag terheltség csökkenését. A detoxikálás nyomán nemcsak a káros testidegen anyagok szintje csökken, hanem a vérzsírok, a koleszterin-, a húgysav- és a kórosan magas vércukorértékek mérséklődését is megfigyelték.

Természetesen ez a kezelés önmagában nem elég sem diagnosztika felállítására, sem betegség gyógyítására, csak segíti a szervezetet visszanyerni optimális egyensúlyát, bio-energia mezőjét és stimulálja a szervezetet, ezzel erősítve az önméregtelenítő, öngyógyítási funkcióját. A test szervei természetes módon jobban működnek, ha elektromágneses mezője fel van töltve. Az ionenergiával töltött lábfürdő segíteni fog, hogy Ön ismét fiatalnak, frissnek érezze magát.

A méregtelenítés jótékony hatásai:

- javuló ízületi mozgás és ízületi gyulladás, reuma, köszvény miatti fájdalmak csillapodása már 6-8 kezelés után érezhető, hiszen távoznak a krónikus gyulladásokat fenntartó káros anyagok, javul az izmok, ízületek vérkeringése.
- csökken az alvászavar, mérséklődik a stressz okozta fáradtság, jelentősen javul a közérzet, a szervezet energiával töltődik fel, hiszen eltávozik a terhelést okozó méreg.
- szív- és érrendszeri betegségek esetén csökkenti az érelmeszesedés kialakulásában főszerepet játszó koleszterin és vérzsírok szintjét, a rugalmas erek pedig nem terhelik a szívet, így csökken a vérnyomás.
- javul a vér viszkozitása, azaz a vörösvértestek nem állnak össze kisebb-nagyobb csomókban, javul a mikrocirkuláció, csökken az agyi véráramlási zavarok esélye.
- hasonló okok miatt gyakran javulnak az allergiás tünetek is.
- krónikus vese- és májproblémákban szenvedő betegek esetén a kezelés segíti ezeknek a méregtelenítésben fontos szerepet játszó szerveknek a működését. Laborleletek is bizonyították hatékonyságát már egy hónapos kezelés után.

Alkalmazása ajánlott az alábbi esetekben:
-    magas vérnyomás és vércukor
-    reumatikus fájdalmak, izületi gyulladás
-    gyenge immunrendszer
-    idegesség, gyenge idegrendszer
-    stresszes életmód
-    erős dohányzás és alkoholfogyasztás
-    allergiás tünetek, asztma, ekcéma
-    migrénes fejfájás
-    daganatok, ciszták, hurutok
-    emésztőrendszeri problémák
-    vesebetegségek

Alkalmazása az alábbi esetekben ellenjavallt:
- 8 éven aluliaknak
- terhes és szoptató nőknél
- sérült bőrfelület a lábon
- szervi transzplantáltaknál
- pacemaker, vagy bármilyen más beültetett elektromos        
  készülék esetében
- alacsony vércukor esetében előtte enni szükséges
- elmezavar

       A készülék kezelése rendkívül egyszerű, bárki otthon elvégezheti. A kezelés ideje 30’, programvezérléssel 6 x 5’.
Nyolc  és tizenöt éves kor között max. 15 percig, 15-50 év között két naponta, 3 hét szünetet tartva és 50 év felett három-négy naponta, 4 hét szünetet tartva ajánlott használni. 

  Az alábbi képsorozaton jól látható, hogy a kezelés elején még kristálytiszta vízben fokozatosan különböző színű habos elszíneződés mutatkozik, amely jórészt a kioldott mérgektől, salakanyagoktól keletkezik.
A víz színe alapján megállapítható, hogy mely szervünkből ürült ki a méreganyag. 

 
A víz színe és a mérgek vagy a méregtelenített szervek közötti összefüggések: 
      
Fekete - Máj területe
Fekete szemcsék - Nehézfémek
Barna - Máj méreganyaga, salakanyagok, dohányzás
Sötétzöld - Epehólyagból távozó méreganyagok
Narancs - Ízületek
Fehér sajtszerű - Gombás fertőzés
Fehér habos - Nyirokrendszer méregtelenítése
Zöldessárga - Vese, húgyhólyag, húgyúti szervek, nőgyógyászati területek, prosztata

     
        Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a készülék nem gyógyszer, nem alkalmas a betegségek gyógyítására, de segít visszaszerezni a szervezet optimális egyensúlyát, stimulálja azt, erősítve a szervezetet. Ellenőrizhetően számos országban, nagyon széles körben és kedvező tapasztalatok mellett használják az EU szabvány szerinti terméket.

         Íme az egyik internetes blogból többek közt egy allergiás véleménye: „megvettem a gépet és az allergiámat teljesen tünetmentessé tette, ha allergiád lenne és tudnád mi az, hogy állandóan trüsszögsz, nem tudsz rendesen aludni, fáradtan kelsz, állandóan álmos vagy a sok gyógyszertől aminek a felszívódása és hatóanyag tartalma általában csak 8-10 % - amit szerintem tényleg ki kellene kezdeni (ajánlom nektek). Tehát ezek tények és egész nyarat tudtam élvezni, mivel ki tudtam menni a levegőre (ami tele van pollennel, virágporral, stb). Tudtam aludni rendesen pihent vagyok az élet minőségem 360 °-ot javult. Ezek a tények. Ezeket hiába méritek laborban hiába mondják, hogy ez csak véletlen. Hát a tény az tény és a számok nem hazudnak 3 hónap gyógyszer nulla, közérzet 100 %-os”

  A készülék tartozékai:
 1 db  Lábkád
 3 db  Ionizátor
 1 db  Só adagoló kanál
 5  db  Műanyag fóliazsák a lábkád védelméhez
 1 db  Vezérlőegység
 1 db  Adapter
 

 Szépüljön a teste, épüljön a lelke nálunk!