m_noElérhetőségünk
m_noFilozófiánk
m_noVendégkönyv
m_noKlubkártya
m_noÁraink
m_noGaléria
m_noRólunk írták
Szolgáltatásaink
Hírek / Újdonságok
Cardio és erősítő gépek
Finn és infra szauna
Álló és fekvő szolárium
Jacuzzi
Test állapotfelmérés
Személyi edzésterv
Életmód tanácsadás
Kozmetika
Bioptron kezelés
Manikűr - pedikűr
Méregtelenítés
Bio büfé
Fodrászat
Magnetoterápia
Premium Diet


Jacuzzi


Wellness - Jacuzzi

A szolgáltató egységünk alsó szintjén található a Wellness részleg, amely magában foglal egy 4 – 5 fő befogadására alkalmas finn szaunát, a hozzá kapcsolódó zuhannyal, és pihenő nyugágyakkal. A pihenő részen került elhelyezésre egy 6 fő kikapcsolódását biztosító Jacuzzi® hidromasszázs medence is. A medence vize klórmentes szerrel van fertőtlenítve.

Miért épp a Jacuzzit választottuk ?

Mert általános tapasztalat, hogy más medencéknek túlságosan erős a vízsugaruk, míg a Jacuzzi esetében a magas volumenű, de alacsony nyomású sugarak sokkal inkább egy kellemes, nyugtató masszázs érzetét keltik. Ez a szabadalmaztatott eljárás 50 – 50 % arányú víz – levegő keveréket hoz létre, mely egy sokkal finomabb, simogatóbb érzést biztosít, de ugyanakkor eljut a mélyebb izomszövetekig is. A számos, precízen elhelyezett fúvóka különféle terápiás masszázsra teszi alkalmassá a medencét. Ennek intenzitása és ereje tetszés szerint állítható attól függően, hogy melyik testrészünkre koncentrálunk. Élinkíti a vérkeringést, frissíti és feszesíti a bőrt és biztosítja a víz és a levegő tökéletes elegyét. Ez a tradicionális Jacuzzi terápia alapja, amely a szakemberek által is örömmel ajánlott. A medencében lévő

A Nordland Lady s Clubban itt eltöltött kellemes pár óra után, testileg lelkileg kipihenve és felfrissülve igazán elégedettnek és boldognak érezheti mindenki magát.