m_noElérhetőségünk
m_noFilozófiánk
m_noVendégkönyv
m_noKlubkártya
m_noÁraink
m_noGaléria
m_noRólunk írták
Szolgáltatásaink
Hírek / Újdonságok
Cardio és erősítő gépek
Finn és infra szauna
Álló és fekvő szolárium
Jacuzzi
Test állapotfelmérés
Személyi edzésterv
Életmód tanácsadás
Kozmetika
Bioptron kezelés
Manikűr - pedikűr
Méregtelenítés
Bio büfé
Fodrászat
Magnetoterápia
Premium Diet


Filozófiánk

Mi is pontosan a wellness?

Mindaz a kényeztetés, ami tökéletes rekreációt ad számunkra. A jólét, fizikai és szellemi felfrissülés, a test és a lélek harmóniája. Az ókori görögök, rómaiak is tudták, hogy az egészséghez a léleknek és a testnek is egyensúlyban kell lennie. A wellness életforma az egészség megtartásához szükséges, a test és lélek optimális állapotát kívánja elérni. Ebben nyújt Önnek segítséget a Nordland Lady’s Wellness Club.

Wellness egy életforma, amely az egészséggel kapcsolatos tudás megszerzésével, az egészségi állapot kedvező befolyásolásával a test, a lélek és a szellem optimális állapotát kívánja elérni. A wellness fő ismérvei a tudatos egészségmegőrzés, rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás, káros szerek kerülése. Életstílus, életfelfogás, ezen felül életfilozófia, tudatos törekvés a személyes egzisztenciára. A felelősségérzeten alapszik, különösképpen a saját egészségünkre és ezen felül az átfogó életminőségre.

Lazíts, mozogj rendszeresen, táplálkozz helyesen, építsd a lelked, és persze a legfontosabb: érezd jól magad bőrödben, a

Nordland Lady's Wellness Clubban.

Nálunk mindent egy helyen megtalál a

  • sportoláshoz,
  • kikapcsolódáshoz,
  • lazításhoz,
  • szépüléshez,
  • vagy egy kis női csevejhez.

A Nordland Lady’s Wellnes Clubot döntően hölgyeknek nyitottuk.

Nem zártkörű női klubbot szeretnénk. Férfi vendégeink látogathatják a szoláriumot, kozmetikát, manikűrt – pedikűrt és a masszázst valamint a fodrászatot, de a többi szolgáltatást nem kívánjuk részükre biztosítani.

Egyetlen helyen, az inraszauna + cardiógép csomagnál, ahol a szolgáltatás két fő részére van biztosítva, és egy önálló szobában kapott helyet, van arra lehetőség, hogy házaspár, vagy kapcsolatban lévő férfi – nő használhatja. Nyitottak vagyunk kb.20 fő létszámig, céges csapatépítő programok, szabadidős rendezvények, találkozók, akár zártkörű lebonyolítására is.

Felismerve azt a tényt, hogy nagyon sok hölgy eddig nem találta azt a helyet, ahol magas színvonalon, kedvére mozoghat, kényeztetheti magát, egy helyen minden szolgáltatást megtalál, de közben nincs kitéve izomgyúró férfiak és “barbibabák” különös tekintetének.

Azt szeretnénk, ha itt minden az egészségről, a nyugalomról és a kikapcsolódásról szólna.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk : Szépüljön a teste, épüljön a lelke nálunk!